Viper 3305V alarma auto cu Pager

  • Cod produs: 3305V
  • Disponibilitate: Stoc Furnizor
  • Producator: Viper
  • 957,00 Lei (-22%)
  • 749,00 Lei

Doriti sa aflati mai multe informatii despre acest produs? Va stam la dispozitie!
vodafone0723.357.711 orange0754.781.862
cosmote0762.141.111 emailoffice@auto100.ro
0762.141.111
Comanda rapida
Vrei sa comanzi doar acest produs rapid fara sa te inregistrezi?
Producator Viper

VIPER 3305V - Sistem de securitate

 Telecomanda tip pager bidirectionala cu LCD

 

Principalele beneficii ale sistemului de securitate Viper 3305V sunt:

1.      Telecomandă Viper 3305V cu ecran LCD

Telecomanda Responder este bidirecţională şi vă va informa în orice moment despre starea maşinii dumneavoastră prin intermediul unor pictograme clare şi intuitive. În cazul declanşării sistemului de securitate, veţi fi înştiiţat instantaneu şi veţi vedea şi cauza declanşării.

2.      Senzor de şoc dublă zonă - Stinger® DoubleGuard®

Avertizează atunci când maşina este lovită. La o lovitură uşoară sistemul de securitate generează un sunet de preavertizare, iar la o lovitură puternică sistemul declanşează procedura completă de avertizare.

3.      Sirena autoalimentată*

Declanşează sistemul dacă un hoţ decuplează sistemul de securitate de la bateria maşinii.

4.      Senzor de perimetru dublă zonă*

Semnalează prezenţa unei persoane mult prea aproape de maşină, generând un sunet de preavertizare şi avertizează la orice mişcare din interiorul acesteia.

5.      Senzor de geam spart*

Detectează orice tentativă de spargere a unui geam. Senzorul conţine un microfon şi un software capabil să recunoască frecvenţa sunetului produs de spargerea unui geam. Acest senzor vine în completarea senzorului de şoc al sistemului de securitate.

6.      Senzor antitractare / ridicare*

Previne furtul roţilor sau încercarea de a fura autovehiculul prin tractare / ridicare.

7.      Fără alarme false - Nuisance Prevention® Circuitry (NPC™)

Nici un sistem Viper® nu vă va deranja vecinii, pentru că beneficiază de tehnologia de prevenire a alarmelor false NPC®. Acest circuit previne declanşarea repetitivă a sistemului de securitate din cauze naturale precum tunetele, zgomotele făcute de maşinile grele, sau animalele. În cazul în care un senzor declanşează sistemul de securitate de 3 ori într-un interval de 60 minute, acest senzor este dezactivat pentru un interval de 60 de minute. Dacă în intervalul acesta senzorul încearcă să declanşeze sistemul încă o dată, cronometrul se va reiniţializa la zero.

8.      Deschiderea portbagajului din telecomandă.**

La apăsarea unui buton al telecomenzii dumneavoastră Viper, portbagajul se va deschide.

9.      Descuierea cu prioritate a uşii şoferului *

Previne tentativele de jaf în parcare, descuind doar uşa şoferului la o simplă apăsare de buton, la o a doua apăsare de buton se vor deschide şi restul uşilor maşinii.

10. Ridicarea / coborârea geamurilor faţă / spate din telecomandă *

Foarte folositoare pe timp de vară pentru a răcori interiorul maşinii sau pentru cazurile în care lăsaţi în maşină un animal de companie.

11. Aprinderea farurilor din telecomandă***

Luminează drumul de la / până la maşină şi permite localizarea maşinii pe întuneric.

12. Armare pasivă

Sistemul de securitate poate fi programat să încuie uşile automat. Această funcţie este facilă pentru momentele în care uitaţi să încuiaţi maşina, sau aceasta se descuie accidental.

13. Anularea senzorilor din telecomandă

Pentru momentele în care doriţi ca senzorii sistemului dumneavoastră sa nu fie activi, puteţi să-i anulaţi prin apăsarea succesivă a butonului de armare. Această funcţie este folositoare atunci când lăsaţi în maşină un animal de companie care ar putea declanşa sistemul de securitate.

14. Preavertizare (Warn Away®)

Senzorii de şoc şi de perimetru ai sistemelor de securitate Viper au două praguri de sensibilitate. Acest lucru este pentru a preveni o posibilă încercare de furt, sau de agresiunea asupra maşinii, fără a fi nevoie de declanşarea completă a sistemului de securitate.

15. Armare/dezarmare fără sunete de confirmare - Silent Mode™

Sunt momente în care sunetele de confirmare a comenzilor de armare sau dezarmare îi pot deranja pe cei din jurul dumneavostră (în special noaptea). Aceste sunete pot fi dezactivate prin apăsarea unui buton al telecomenzii, maşina confirmând comenzile prin luminile de semnalizare (luminile de poziţie).

16. Protejarea transmisiei radio dintre telecomandă şi maşină prin tehnologia Clone-Safe™

Sistemul de securitate foloseşte un algoritm de generare de numere aleatorii astfel încât posibilitatea clonării telecomenzii este imposibilă.

17. Indicator electroluminiscent Viper*

Acest semnal luminos, montat pe parbrizul maşinii, foarte vizibil atât noaptea, cât şi ziua, avertizează hoţii de prezenţa sistemului de securitate VIPER instalat pe maşina dumneavoastră.

18. Garanţie pe viaţă

Cumpărătorii sistemelor de securitate Viper primesc garanţie pe toată perioada de utilizare a vehiculului pe care au instalat sistemul.

 

Note:

Activarea unor funcţii poate necesita utilizarea unor module opţionale. Necesitatea acestor module depinde de gradul de accesorizare al maşinii dumneavoastră.

*  Verificaţi compatibilitatea acestor funcţii cu vehiculul dumneavoastră; poate necesita un accesoriu suplimentar.

 

Toate sistemele de securitate Viper au garanţie pe viaţă.
Garanţia se acordă în conformitate cu prevederile legii nr. 449 / 2003, modificată prin OUG 174 / 2008.
NOTA: Fotografia prezentata are caracter informativ si poate contine accesorii ce nu sunt incluse in pachetul standard al produsului sau pot exista diferente intre aceasta si produsul din magazin. Specificatiile tehnice sunt informative, pot fi schimbate fara instiintare prealabila si nu constituie obligativitate contractuala. Ne straduim sa oferim informatii cat mai exacte. Cu toate acestea este posibil ca unele specificatii sa le fi omis, sa nu ne fie cunoscute sau pot contine erori de operare. Va stam oricand la dispozitie pentru eventuale clarificari.

Scrie un review

Spune-ne daca iti place sau nu ce ti-ai luat. Se ridica la nivelul asteptarilor tale? Esti multumit de raportul calitate pret? Daca ai recomanda si altora produsul.
    Nu recomand           Excelent
forum auto Comenteaza pe FORUM despre produsul Viper 3305V alarma auto cu Pager

Produse din aceeasi categorie

Alarma auto MetaSystem EASYCAN

475,00 Lei

Transport gratuit
Alarma auto Maat 7500 TS pager color

1.150,00 Lei 949,00 Lei