Viper 3305V alarma auto cu Pager

Transport gratuit
  • Viper 3305V alarma auto cu Pager
  • Viper 3305V alarma auto cu Pager
  • Viper 3305V alarma auto cu Pager
  • Viper 3305V alarma auto cu Pager
  • Cod produs: 3305V
  • Disponibilitate: Stoc Furnizor
  • Producator: Viper
  • 1.105,00 Lei (-13%)
  • 957,00 Lei

Doriti sa aflati mai multe informatii despre acest produs? Va stam la dispozitie!
vodafone0723.357.711 orange0754.781.862
cosmote0762.141.111 emailoffice@auto100.ro
0762.141.111
Comanda rapida
Vrei sa comanzi doar acest produs rapid fara sa te inregistrezi?
Producator Viper

VIPER 3305V - Sistem de securitate

 Telecomanda tip pager bidirectionala cu LCD

 

Principalele beneficii ale sistemului de securitate Viper 3305V sunt:

1.      Telecomandă Viper 3305V cu ecran LCD

Telecomanda Responder este bidirecÅ£ională ÅŸi vă va informa în orice moment despre starea maÅŸinii dumneavoastră prin intermediul unor pictograme clare ÅŸi intuitive. În cazul declanşării sistemului de securitate, veÅ£i fi înÅŸtiiÅ£at instantaneu ÅŸi veÅ£i vedea ÅŸi cauza declanşării.

2.      Senzor de ÅŸoc dublă zonă - Stinger® DoubleGuard®

Avertizează atunci când maÅŸina este lovită. La o lovitură uÅŸoară sistemul de securitate generează un sunet de preavertizare, iar la o lovitură puternică sistemul declanÅŸează procedura completă de avertizare.

3.      Sirena autoalimentată*

Declanşează sistemul dacă un hoţ decuplează sistemul de securitate de la bateria maşinii.

4.      Senzor de perimetru dublă zonă*

Semnalează prezenÅ£a unei persoane mult prea aproape de maÅŸină, generând un sunet de preavertizare ÅŸi avertizează la orice miÅŸcare din interiorul acesteia.

5.      Senzor de geam spart*

Detectează orice tentativă de spargere a unui geam. Senzorul conÅ£ine un microfon ÅŸi un software capabil să recunoască frecvenÅ£a sunetului produs de spargerea unui geam. Acest senzor vine în completarea senzorului de ÅŸoc al sistemului de securitate.

6.      Senzor antitractare / ridicare*

Previne furtul roÅ£ilor sau încercarea de a fura autovehiculul prin tractare / ridicare.

7.      Fără alarme false - Nuisance Prevention® Circuitry (NPC™)

Nici un sistem Viper® nu vă va deranja vecinii, pentru că beneficiază de tehnologia de prevenire a alarmelor false NPC®. Acest circuit previne declanÅŸarea repetitivă a sistemului de securitate din cauze naturale precum tunetele, zgomotele făcute de maÅŸinile grele, sau animalele. În cazul în care un senzor declanÅŸează sistemul de securitate de 3 ori într-un interval de 60 minute, acest senzor este dezactivat pentru un interval de 60 de minute. Dacă în intervalul acesta senzorul încearcă să declanÅŸeze sistemul încă o dată, cronometrul se va reiniÅ£ializa la zero.

8.      Deschiderea portbagajului din telecomandă.**

La apăsarea unui buton al telecomenzii dumneavoastră Viper, portbagajul se va deschide.

9.      Descuierea cu prioritate a uÅŸii ÅŸoferului *

Previne tentativele de jaf în parcare, descuind doar uÅŸa ÅŸoferului la o simplă apăsare de buton, la o a doua apăsare de buton se vor deschide ÅŸi restul uÅŸilor maÅŸinii.

10. Ridicarea / coborârea geamurilor faţă / spate din telecomandă *

Foarte folositoare pe timp de vară pentru a răcori interiorul maÅŸinii sau pentru cazurile în care lăsaÅ£i în maÅŸină un animal de companie.

11. Aprinderea farurilor din telecomandă***

Luminează drumul de la / până la maÅŸină ÅŸi permite localizarea maÅŸinii pe întuneric.

12. Armare pasivă

Sistemul de securitate poate fi programat să încuie uÅŸile automat. Această funcÅ£ie este facilă pentru momentele în care uitaÅ£i să încuiaÅ£i maÅŸina, sau aceasta se descuie accidental.

13. Anularea senzorilor din telecomandă

Pentru momentele în care doriÅ£i ca senzorii sistemului dumneavoastră sa nu fie activi, puteÅ£i să-i anulaÅ£i prin apăsarea succesivă a butonului de armare. Această funcÅ£ie este folositoare atunci când lăsaÅ£i în maÅŸină un animal de companie care ar putea declanÅŸa sistemul de securitate.

14. Preavertizare (Warn Away®)

Senzorii de ÅŸoc ÅŸi de perimetru ai sistemelor de securitate Viper au două praguri de sensibilitate. Acest lucru este pentru a preveni o posibilă încercare de furt, sau de agresiunea asupra maÅŸinii, fără a fi nevoie de declanÅŸarea completă a sistemului de securitate.

15. Armare/dezarmare fără sunete de confirmare - Silent Mode™

Sunt momente în care sunetele de confirmare a comenzilor de armare sau dezarmare îi pot deranja pe cei din jurul dumneavostră (în special noaptea). Aceste sunete pot fi dezactivate prin apăsarea unui buton al telecomenzii, maÅŸina confirmând comenzile prin luminile de semnalizare (luminile de poziÅ£ie).

16. Protejarea transmisiei radio dintre telecomandă ÅŸi maÅŸină prin tehnologia Clone-Safe™

Sistemul de securitate foloseÅŸte un algoritm de generare de numere aleatorii astfel încât posibilitatea clonării telecomenzii este imposibilă.

17. Indicator electroluminiscent Viper*

Acest semnal luminos, montat pe parbrizul maÅŸinii, foarte vizibil atât noaptea, cât ÅŸi ziua, avertizează hoÅ£ii de prezenÅ£a sistemului de securitate VIPER instalat pe maÅŸina dumneavoastră.

18. Garanţie pe viaţă

Cumpărătorii sistemelor de securitate Viper primesc garanţie pe toată perioada de utilizare a vehiculului pe care au instalat sistemul.

 

Note:

Activarea unor funcţii poate necesita utilizarea unor module opţionale. Necesitatea acestor module depinde de gradul de accesorizare al maşinii dumneavoastră.

*  VerificaÅ£i compatibilitatea acestor funcÅ£ii cu vehiculul dumneavoastră; poate necesita un accesoriu suplimentar.

 

Toate sistemele de securitate Viper au garanţie pe viaţă.
GaranÅ£ia se acordă în conformitate cu prevederile legii nr. 449 / 2003, modificată prin OUG 174 / 2008.
NOTA: Fotografia prezentata are caracter informativ si poate contine accesorii ce nu sunt incluse in pachetul standard al produsului sau pot exista diferente intre aceasta si produsul din magazin. Specificatiile tehnice sunt informative, pot fi schimbate fara instiintare prealabila si nu constituie obligativitate contractuala. Ne straduim sa oferim informatii cat mai exacte. Cu toate acestea este posibil ca unele specificatii sa le fi omis, sa nu ne fie cunoscute sau pot contine erori de operare. Va stam oricand la dispozitie pentru eventuale clarificari.

Scrie un review

Spune-ne daca iti place sau nu ce ti-ai luat. Se ridica la nivelul asteptarilor tale? Esti multumit de raportul calitate pret? Daca ai recomanda si altora produsul.
    Nu recomand           Excelent
forum auto Comenteaza pe FORUM despre produsul Viper 3305V alarma auto cu Pager

Produse din aceeasi categorie

Alarma auto CanBus MetaSystem EasyCan fara soc

450,00 Lei

Transport gratuit
REDUCERE
Maat 679 HF iKey

289,00 Lei 219,00 Lei