Alarma auto VIPER 5706 RESPONDER LC3 SST cu pornirea motorului din telecomanda

Transport gratuit
  • Alarma auto VIPER 5706 RESPONDER LC3 SST cu pornirea motorului din telecomanda
  • Alarma auto VIPER 5706 RESPONDER LC3 SST cu pornirea motorului din telecomanda
  • Alarma auto VIPER 5706 RESPONDER LC3 SST cu pornirea motorului din telecomanda
  • Cod produs: 5706V
  • Disponibilitate: Stoc Furnizor
  • Producator: Viper
  • 2.235,00 Lei (-1%)
  • 2.209,00 Lei

Doriti sa aflati mai multe informatii despre acest produs? Va stam la dispozitie!
vodafone0723.357.711 orange0754.781.862
cosmote0762.141.111 emailoffice@auto100.ro
0762.141.111
Comanda rapida
Vrei sa comanzi doar acest produs rapid fara sa te inregistrezi?
Producator Viper

Alarma auto VIPER 5706 RESPONDER LC3 SST - Sistem de securitate cu pornirea motorului din telecomanda

Principalele beneficii ale sistemului de securitate Viper Responder LC3 sunt:

Pornirea motorului din telecomandă
Pe timp de iarnă încălzeÅŸte interiorul maÅŸinii ÅŸi dezgheaţă geamurile, iar vara porneÅŸte aerul condiÅ£ionat, reducând temperatura aerului din maÅŸină la un nivel plăcut.
Distanţă de acÅ£ionare de până la 1600 m
De acum înainte o să simÅ£iÅ£i ce înseamnă într‑adevăr rază mare de acÅ£iune; în condiÅ£ii optime aceasta poate ajunge la 1600 m.
Telecomandă Responder LC3 cu ecran LCD
Telecomanda Responder bidirecÅ£ională vă va informa în orice moment despre starea maÅŸinii dumneavoastră prin intermediul unor pictograme mari, clare ÅŸi intuitive. În cazul declanşării sistemului de securitate veÅ£i fi înÅŸtiiÅ£at instantaneu ÅŸi veÅ£i vedea ÅŸi cauza declanşării. 
Prin intermediul celor 5 butoane ale telecomenzii puteÅ£i acÅ£iona 24 de canale cu funcÅ£ii noi, care nu se găsesc la alte sisteme de securitate precum: verificarea temperaturii interiorului maÅŸinii, programarea pornirii motorului din telecomandă la temperaturi foarte joase sau foarte ridicate, verificarea timpului de funcÅ£ionare a motorului (pornit din telecomandă), armarea sistemului de securitate, astfel încât avertizările să fie primite doar pe telecomandă (maÅŸina se va comporta ca ÅŸi când nu are un sistem de securitate instalat – funcÅ£ie cerută pentru a surprinde persoanele ce vandalizează maÅŸinile)
Sirena autoalimentată* - optional
DeclanÅŸează sistemul dacă un hoÅ£ decuplează sistemul de securitate de la bateria maÅŸinii, sau daca îi sunt tăiate firele.
Senzor de perimetru dublă zonă* - optional
Semnalează prezenÅ£a unei persoane mult prea aproape de maÅŸină, generând un sunet de preavertizare ÅŸi avertizează la orice miÅŸcare din interiorul acesteia.
Senzor de geam spart* - optional
Detectează orice tentativă de spargere a unui geam. Senzorul conÅ£ine un microfon ÅŸi un software capabil să recunoască frecvenÅ£a sunetului produs de spargerea unui geam. Acest senzor vine în completarea senzorului de ÅŸoc al sistemului de securitate.
Senzor antitractare / ridicare* - optional
Previne furtul roÅ£ilor sau încercarea de a fura autovehiculul prin tractare / ridicare.
Fără alarme false –Nuisance Prevention® Circuitry (NPC™)
Nici un sistem Viper® nu vă va deranja vecinii, pentru că beneficiază de tehnologia de prevenire a alarmelor false NPC®. Acest circuit previne declanÅŸarea repetitivă a sistemului de securitate din cauze naturale precum tunetele, zgomotele făcute de maÅŸinile grele, sau animalele. În cazul în care un senzor declanÅŸează sistemul de securitate de 3 ori într-un interval de 60 minute, acest senzor este dezactivat pentru un interval de 60 de minute. Dacă în intervalul acesta senzorul încearcă să declanÅŸeze sistemul încă o dată, cronometrul se va reiniÅ£ializa la zero.
Deschiderea portbagajului din telecomandă fără dezarmarea sistemului ** - poate necesita un accesoriu suplimentar
La o singură apăsare de buton, portbagajul se deschide, maÅŸina rămânând încuiată în rest ÅŸi sistemul armat. La închiderea portbagajului, sistemul revine automat la starea armată complet.
Descuierea cu prioritate a uÅŸii ÅŸoferului ** - poate necesita un accesoriu suplimentar
Previne tentativele de jaf în parcare, descuind doar uÅŸa ÅŸoferului la o simplă apăsare de buton; la o a doua apăsare de buton se vor deschide ÅŸi restul uÅŸilor maÅŸinii.
Ridicarea / coborârea geamurilor faţă / spate din telecomandă *  - poate necesita un accesoriu suplimentar
Foarte folositoare pe timp de vară pentru a răcori interiorul maÅŸinii sau pentru cazurile în care lăsaÅ£i în maÅŸină un animal de companie.
Aprinderea farurilor din telecomandă** - poate necesita un accesoriu suplimentar
Luminează drumul de la / până la maÅŸină ÅŸi permite localizarea maÅŸinii pe întuneric.
Armare pasivă
Sistemul de securitate poate fi programat să încuie uÅŸile automat. Această funcÅ£ie este facilă pentru momentele în care uitaÅ£i să încuiaÅ£i maÅŸina, sau aceasta se descuie accidental.
Anularea senzorilor din telecomandă
Pentru momentele în care doriÅ£i ca senzorii sistemului dumneavoastră sa nu fie activi, puteÅ£i să-i anulaÅ£i prin apăsarea succesivă a butonului de armare. Această funcÅ£ie este folositoare atunci când lăsaÅ£i în maÅŸină un animal de companie care ar putea declanÅŸa sistemul de securitate.
Preavertizare (Warn Away®)
Senzorii de ÅŸoc ÅŸi de perimetru ai sistemelor de securitate Viper au două praguri de sensibilitate. Acest lucru este pentru a preveni o posibilă încercare de furt, sau de agresiunea asupra maÅŸinii, fără a fi nevoie de declanÅŸarea completă a sistemului de securitate.
Armare/dezarmare fără sunete de confirmare - Silent Mode™
Sunt momente în care sunetele de confirmare a comenzilor de armare sau dezarmare îi pot deranja pe cei din jurul dumneavostră (în special noaptea). Aceste sunete pot fi dezactivate prin apăsarea unui buton al telecomenzii, maÅŸina confirmând comenzile prin luminile de semnalizare (luminile de poziÅ£ie).
Protejarea transmisiei radio dintre telecomandă ÅŸi maÅŸină prin tehnologia Clone-Safe™ 
Sistemul de securitate foloseÅŸte un algoritm de generare de numere aleatorii astfel încât posibilitatea clonării telecomenzii este imposibilă.
Indicator electroluminiscent Viper* - optional
Acest semnal luminos, montat pe parbrizul maÅŸinii, foarte vizibil atât noaptea, cât ÅŸi ziua, avertizează hoÅ£ii de prezenÅ£a sistemului de securitate VIPER instalat pe maÅŸina dumneavoastră.
Instalarea pe magistrala CAN a maÅŸinii*** - Necesita Modul Interfata Programabila DBALL
Sistemele Viper oferă posibilitatea instălării prin interconectarea directă cu computerul maşinii. Acest lucru se traduce prin:
SoluÅ£ie 100% sigură - compatibilitatea sistemului de securitate cu maÅŸina dumneavoastră este garantată datorită testării acestuia cu tipul de vehicul pe care îl deÅ£ineÅ£i.
SoluÅ£ie “curată” – instalarea nu mai necesită desfacerea panourilor uÅŸilor, fapt care poate genera zgârieturi.
Acces la majoritatea funcÅ£iilor de confort precum: ridicarea ÅŸi coborârea geamurilor din telecomandă, închiderea trapei la armarea sistemului, aprinderea farurilor din telecomandă pentru luminarea drumului până la maÅŸină.
Deschiderea progresivă a uÅŸilor – sistemul poate fi programat ca la o apăsare a butonului telecomenzii să se deschidă doar uÅŸa ÅŸoferului. Această funcÅ£ie a fost introdusă ca urmare a statisticilor conform cărora majoritatea jafurilor se petrec în parcări. Cu ajutorul acestei funcÅ£ii, evitaÅ£i ca o persoană nedorită să urce la dumneavoastră în maÅŸină în momentul dezarmării sistemului.
Garanţie pe viaţă
Cumpărătorii sistemelor de securitate Viper primesc garanţie pe toată perioada de utilizare a vehiculului pe care au instalat sistemul.

Note

Pentru activarea funcÅ£iei de pornire a motorului din telecomandă este nevoie de o a doua cheie; această cheie sau chip-ul din interiorul ei se imobilizează într‑un modul al sistemului de securitate.
Activarea unor funcţii poate necesitautilizarea unor module opţionale. Necesitatea acestor module depinde de gradul de accesorizare al maşinii dumneavoastră.
Telecomenzi: 2 way - 7756V
                               1 way - 7656 V
NOTA: Fotografia prezentata are caracter informativ si poate contine accesorii ce nu sunt incluse in pachetul standard al produsului sau pot exista diferente intre aceasta si produsul din magazin. Specificatiile tehnice sunt informative, pot fi schimbate fara instiintare prealabila si nu constituie obligativitate contractuala. Ne straduim sa oferim informatii cat mai exacte. Cu toate acestea este posibil ca unele specificatii sa le fi omis, sa nu ne fie cunoscute sau pot contine erori de operare. Va stam oricand la dispozitie pentru eventuale clarificari.

Scrie un review

Spune-ne daca iti place sau nu ce ti-ai luat. Se ridica la nivelul asteptarilor tale? Esti multumit de raportul calitate pret? Daca ai recomanda si altora produsul.
    Nu recomand           Excelent
forum auto Comenteaza pe FORUM despre produsul Alarma auto VIPER 5706 RESPONDER LC3 SST cu pornirea motorului din telecomanda

Produse din aceeasi categorie

Viper 3305V alarma auto cu Pager

1.105,00 Lei 957,00 Lei

Transport gratuit
Alarma auto Viper 350 HV

659,00 Lei 539,00 Lei

Transport gratuit