Supraveghere video

Supraveghere video

Tentativele de furt sunt numeroase pe timp de noapte sau intr-un loc mai retras. Fie ca va treziti cu geamul spart sau cu casetofonul lipsa, acest lucru trebuie sa inceteze. Dar pana nu luati masuri de siguranta, masina dvs. risca in continuare sa fie vandalizata.

Prevazute sub diferite forme si marimi, simple sau sofisticate, camerele video sunt mai mult decat un accesoriu practic pentru masina dvs. Ele ne ajuta sa filmam imagini placute, sa salvam amintiri dragi, sa filmam cadre variate in vacanta si in cel mai rau caz, camerele video stocheaza probe daca cineva recurge la tentative de furt si alte infractiuni. Pentru ca aceste camere au capacitatea sa surprinda miscarea, ele avertizeaza printr-un mesaj scris utilizatorul cand se intampla ceva.

Puteti face fotografii atat ziua cat si noaptea, cand trebuie sa accesati lumina infrarosu.

Indiferent la ce folosesti un sistem video, o camera te poate duce cu gandul la fotografia profesionista sau la meseria de cameraman. Te poti filma in actiune pentru ca apoi sa imparti cu prietenii clipe de neuitat.

Orice actiune intreprinzi va deveni istorie o data imortalizata.

Vrei o camera profesionala? Poti achizitiona o camera IP la un pret accesibil.

Este prevazuta cu soft de vizualizare/management, o serie de canale gratuite, compresie H 264 si stocare pe SD.

Ce inseamna IP?Camerele de supraveghere IP utilizeaza Internet Protocol.

Imaginile sunt transmise printr-o retea de computere prin UTP sau utlilizand o conexiune wireless. Alegand o camera IP inseamna ca veti obtine imagini de calitate superioara, clare pentru a putea vizualiza fara probleme si cele mai mici detalii.

Camerele IP se folosesc la scara larga In industrie si guvern pentru o supraveghere video profesionala, indiferent de obiectivul urmarit.

Puteti alege daca doriti ca imaginile dvs. sa fie accesate pe Internet de toata lumea sau sa vizionati doar imaginile in reteaua locala.

De asemenea mai aveti optiunea de a utiliza imagini create cu o camera IP pe un telefon mobil.

Dvs. decideti ce modalitate de supraveghere video va avantajeaza. Noi va punem la dispozitie modelele pe www.auto100.ro cu asistenta specializata telefonica si online.