Pachetul de la President cu statie radio Truman ASC si antena President SuperFlorida sau Alaska

Statie radio TRUMAN ASC

Mereu suntem intrebati daca au aparut detectoare noi de radar, care sa depisteze noile aparate.

Pentru toti clientii avem acelasi raspuns: utilizarea statiilor radio CB reprezinta un imens avantaj in trafic.Acestea punandu-ne in legatura permanenta cu participantii la trafic, astfel putand sa ne informam rapid asupra conditiilor de trafic:drumuri blocate, accidente, controale radar, si alte probleme care se pot ivi in drumul nostru.

In Romania, se utilizeaza canalul universal 22 in gama de frecventa FM, puterea admisa legala de emisie a statiilor fiind de 4W !

Nu sunt necesare statii mai mari de 4W este suficienta o antena buna si problema este rezolvata !

Prin noi, puteti achizitiona cele mai noi statii radio produse de President, modelul de baza si cel mai bun raport calitate/pret este pachetul President Truman ASC cu squelch automat si antena President SuperFlorida cu talpa magnetica la 433 lei, daca se ridica produsul de la noi beneficiati de calibrare gratuita pe masina. In aceasta oferta mai este si pachetul statie President Truman ASC cu squelch automat si antena Alaska cu montura fixa la pretul de 495 lei. Statiile radio President ne garanteaza calitatea la preturi accesibile.

Statiile Radio CB President Truman, are incorporata tehnologie de ultima ora care garanteaza o calitate fara precedent.
Reprezinta poate cea mai buna alegere a utilizatorilor de Citizen Band.
Nu in ultimul rand trebuie sa specificam ca Statiile Radio CB President sunt singurele care vin insotite de o garantie de 5 ani.