Instalatii Xenon

Instalatii Xenon

In ultimul timp tehnologia a avansat pe toate planurile, iar industria auto nu este o exceptie de la regula. Instalatiile Xenon sunt o dovada vie in acest sens.

Dar mai intai sa vedem ce inseamna o instalatie Xenon.

Xenon HID este o tehnologie noua si unica in industria auto in care filamentul cu gaz este inlocuit cu Xenon. Iar tehnologia HID (High Intensity Discharge) este utilizata pentru instalatiile xenon.

Pentru a produce o inalta tensiune, gazul este alimentat cu un arc de lumina cu o intensitate de trei ori mai mare decat a becurilor cu halogen. Lumina emisa de un bec xenon este mai alba si net superioara tehnologiilor clasice.

De ce sa folosim un bec xenon?
Un bec Xenon de 35-Wati produce cu pana la 300% mai multi lumeni in comparatie cu un bec halogen.

Fluxul de lumina al instalatiilor xenon este net superior becurilor cu halogen, lumina emisa fiind similara cu cea produsa de soare.
Folosind becuri xenon, vizibilitatea creste indiferent de starea vremii (conditii de ceata, ploaie, ninsoare). Astfel in trafic este imbunatatita simtitor vederea, iar calatoria devine relaxanta si sigura.

Sistemele de iluminare Xenon sunt economice. Desi lumineaza mai mult, au un consum redus de energie si o durata de viata de 3-5 ori mai mare decat a becurilor cu halogen.

Aspectul unic al instalatiilor xenon atrage atentia soferilor si trecatorilor.

Insa pentru ca autoturismul dvs. sa se bucure de atentia privitorilor, trebuie sa conduceti o masina de lux. Pentru ca numai autovehiculele scumpe sunt prevazute cu instalatii standard de tip xenon.

- Instalatiile Xenon, tehnologie de ultima ora cu aspect unic
Vehicolul dumneavoastra va avea cea mai noua tehnologie in materie de iluminat.
Mai mult decat atat, va atrage atentia in mod repetat datorita aspectului unic oferit de instalatiile Xenon.
Retineti ca doar autovehiculele de lux au ca dotare standard instalatii Xenon.

Ce instalatii xenon se comercializeaza?

Kituri, becuri, balasturi si alte accesorii pentru marci auto precum: Ford Focus VW Golf, BMW, Audi, Mercedes-Benz, Opel Vectra etc.

Folosind una dintre aceste marci de lux, va puteti bucura si dvs. de beneficiile instalatiilor Xenon!