Covorase auto

Asemeni tavitelor pentru portbagaje, covorasele sunt confectionate dupa forma si dimensiunea masinii dvs. Sunt 4 la numar, in asa fel incat sa ramana in conditii de maxima curatenie atat partea din spate a masinii, cat si cea din fata, unde stau soferul si pasagerul din dreapta.

Atentie!Nu cumparati la intamplare orice covorase. Covorasele nu pot fi utlizate pentru doua sau mai multe modele auto pentru ca nu sunt universale. Ele se pliaza perfect pentru fiecare model auto in parte. De exemplu daca aveti un Volvo, atunci trebuie sa comandati un covoras pentru marca pe care o conduceti.

Produse din cauciuc de calitate superioara, covorasele nu au miros specific, sunt rezistente, durabile si placute la atingere.

Marginea de protectie din cauciuc are o inaltime de 1 cm si fereste masina de scurgerea lichidelor sau a altor substante chimice care va pot murdari autovehicolul. Rezista la temperaturi variate, sunt impermeabile si cu un finisaj de inalta calitate.

Suprafata covoraselor prezinta striatii, in asa fel incat sa nu se prelinga murdaria si apa si sa nu permita alunecarea incaltamintei.

De ce se confectioneaza din cauciuc? Acest material practic din care se confectioneaza covorasele este flexibil, usor de manuit si de curatat. Grosimea optima a presului asigura un raport adecvat intre greutate si rezistenta. De asemenea, covorasele nu se deplaseaza dintr-un loc in altul datorita crampoanelor conice produse tot din cauciuc.

Se fixeaza in sistemele de prindere de la mocheta masinii. Pentru ca locul soferului se uzeaza cel mai usor, in partea stanga din fata, presul are intarituri suplimentare. Datorita acestor pernite, calcaiele soferului nu aluneca.

Presurile se pot spala cu furtunul. Curatand doar covorasele, interiorul masinii dvs. se mentine perfect igienic!

Cauta dupa tipul de masina: Configurator covorase