Alarme auto

Alarme auto

Daca v-ati hotarat ca trebuie sa faceti ceva pentru a reduce riscul unei infractiuni, atunci inseamna ca vreti sa achizionati o alarma auto. Astfel veti simti mai multa siguranta pentru masina dvs. indiferent ca o parcati in fata locuintei personale sau intr-un loc strain.

Unele necesita montaj profesionist, insa altele pot fi instalate chiar de catre dvs., cumparatorul, cu ajutorul ghidului si a unui program inclus in pachet.

Acestea sunt disponibile in mai multe modele:

- alarme auto GPS/GSM;

- alarme auto de uz general;

- alarme auto cu pager.

Iar pentru alarmele auto se produc o serie de accesorii pentru a fi mai usor de utilizat: telecomanda, carcasa si baterii pentru telecomanda, sirena electronica, husa pentru comanda auto, deschidere portbagaj, inchidere centralizata, senzor geam spart, led viper s.a.

Printre producatorii de alarma aveti de ales intre Viper, Hornet, Freedom, EagleMaster, Ungo, K9,  Avital, Maat, Wintec, Discovery, Pyle sau Astra.

Insa cel mai cunoscut fabricant din lume de produse electronice pentru masini este Viper. Acestia pun la dispozitia clientilor alarme cu pager ce pot fi controlate din telecomanda. Cu ajutorul acestui instrument, se poate vizualiza pe ecran ce anume a declansat sirena.

Cateva caracteristici posibile pentru alarmele auto sunt:

- blocarea usilor dupa pornirea motorului;

- sensor de soc, cablaj pentru montaj;

- cautarea in parcare a masinii;

- raza de actiune pe diferite distante

- inchiderea centralizata a usilor la activarea alarmei auto;

- sirena cu diferite tonuri.

Cu cat alarma este prevazuta cu mai multe functii, cu atat aceasta devine un partener indispensabil atat pentru autoturism, cat si pentru soferul masinii.