TTi TCB 770 statie radio CB

  • Cod produs: TCB-770
  • Disponibilitate: Indisponibil
  • Producator: TTI
  • Garantie: 24 luni
  • 435,00 Lei

Doriti sa aflati mai multe informatii despre acest produs? Va stam la dispozitie!
vodafone0723.357.711 orange0754.781.862
cosmote0762.141.111 emailoffice@auto100.ro
0762.141.111
Comanda rapida
Vrei sa comanzi doar acest produs rapid fara sa te inregistrezi?
Producator TTI

Statie radio TTi model TCB-770 putere 5 Watt

Nu se mai fabrica, a fost inlocuit cu TTi TCB-771

Statie de emisie receptie cu 40 de canale AM/FM si putere de emisie marita. Este prima statie din categorie care are meniu cu functii precum: beep tone (confirmare audio la fiecare operatie in utilizare) scanare continua si scanare dupa primirea semnalului, modificarea intensitatii luminoase a ecranului LCD (high/low/off) care reda pe afisaj un s-metru digital emisie-receptie, canalul in lucru si confirmarea functiile activate. Afisajul de dimensiuni generoase, butoanele de comanda asezate ergonomic si luminate in albastru, shimbarea canalelor de lucru cu comanda pe microfon, ajuta la o utilizare placuta si rapida a statiei TTi TCB-770.

Cel mai vandut model de la acest producator, similar cu alte produse mai complexe si mai scumpe de pe piata. Astfel avem un ecran digital de dimensiuni mari care ne informeaza cu privire la confirmarea functiilor activate, puterea semnalului receptionat si emis, modul de lucru, si pentru prima dat avem o statie cu un meniu de unde activam o multitudine de functii care ne ajuta in utlizarea ei. Posibilitatea reducerii sensibilitatii la antena si la microfon face ca la trecerea printr-o zona urbana sa scoatem din receptie o buna parte din zgomotele cauzate de retelele de curent electric, tramvaie sau trolebuze.

Comutarea canalelor de pe microfon ne ajuta sa fim in continuare atenti la trafic, atunci cand vrem sa comunicam in alt canal, sporind siguranta la volan fara sa pierdem informatii.

Pentru alimentarea directa la baterie aveti in vedere si perioada de timp in care a aparut modelul de masina, la cele mai vechi de 2OOO alternatorul livreaza un curent mai putin filtrat deci cu impuritati ce se traduc in sunete de fond care transforma receptia in ceva neinteligibil pe distanta medii si mari. Deasemenea se observa acelasi lucru si la emisie, receptorul aude odata cu vocea si ceva ce ar fi asemuit cu turatiile motorului.

Pozitia butonelor de comanda si confirmare audio pentru fiecare functie pe care o solicitati aduce un plus de siguranta si odata cu ea si certitudinea ca a-ti ales un produs de calitate si performant.

Specificatii tehnice:
Canale: 40 AM/FM
Plaja gamei de frecventa: 26.96-27.99125 MHz
Sensibilitate: 0.7μV pentru 10 dB SINAB in modul AM
0.5μV pentru 20 dB SINAB in modul FM
Rejectia canalului adiacent: 60 dB
Controlul frecventei: PLL Synthersizer
Tensiune de alimentare: 13.2V±15%
Dimensiuni: 140(W)×186(L)×37(H)
Greutate: 990 gr.
Puterea de emisie: 4 Watt AM/FM
Puterea de iesire audio: 2.0 W

Schema benzii de frecvente
Litere
afisate Tara
I = Italia 40CH AM/FM 4 watt
I2 = Italia 34CH AM/FM 4 watt
D = Germania 80 CH FM 4watt/ 12 CH AM 1watt
D2 = Germania 40 CH FM 4watt/ 12 CH AM 1watt
EU = Europa 40 CH FM 4 watt/ 40 CH AM 1watt
EC = CEPT 40 CH FM 4watt
E = Spania 40 CH AM/FM 4watt
F = Franta 40 CH FM 4watt/ 40 CH AM 1watt
UK = Anglia 40 CH FM 4watt frecvente engleze + EC 40 CH FM 4 watt frecvente CEPT

Efectuati setarile shimbarii benzii de frecventa odata cu trecerea dumneavoastra prin diferite tari ale UE. Banda de frecventa acceptata pe tot teritoriul Europei este EC.

Vocabular tehnic
AM - Amplitude Modulation
CB - Citizen's Band
CH - Channel
CW - Continuous Wave
DX - Long Distance Liaison
DW - Dual Watch
FM - Frequency Modulation
GM - Low Frequency
LSB - Receiver
SSB - Single Side Band
SWR - Standing Wave Ratio
SWL - Short Wave Listening
SW - Short Wave
TX - CB Transceiver
UHF - Ultra High Frequency
USB - Upper Side Band
VHF - Very High Frequency
NOTA: Fotografia prezentata are caracter informativ si poate contine accesorii ce nu sunt incluse in pachetul standard al produsului sau pot exista diferente intre aceasta si produsul din magazin. Specificatiile tehnice sunt informative, pot fi schimbate fara instiintare prealabila si nu constituie obligativitate contractuala. Ne straduim sa oferim informatii cat mai exacte. Cu toate acestea este posibil ca unele specificatii sa le fi omis, sa nu ne fie cunoscute sau pot contine erori de operare. Va stam oricand la dispozitie pentru eventuale clarificari.

Scrie un review

Spune-ne daca iti place sau nu ce ti-ai luat. Se ridica la nivelul asteptarilor tale? Esti multumit de raportul calitate pret? Daca ai recomanda si altora produsul.
    Nu recomand           Excelent
forum auto Comenteaza pe FORUM despre produsul TTi TCB 770 statie radio CB

Produse din aceeasi categorie

Albrecht 4200RO 16W

426,00 Lei 339,00 Lei