Alarma auto Scorpion Expert

  • Cod produs: AA1024
  • Producator: Auto100
  • Garantie: 24 luni
  • Acest produs nu mai face parte din oferta Auto100.RO
Doriti sa aflati mai multe informatii despre acest produs? Va stam la dispozitie!
vodafone0723.357.711 orange0754.781.862
cosmote0762.141.111 emailoffice@auto100.ro
0762.141.111

Alarma auto Scorpion Expert

Functii alarma:
Peste un milion de combinatii de coduri
Armare/dezarmare din telecomanda
Armare/dezarmare silentioasa din telecomanda
Functie anti-jefuire activata din telecomanda
Functie panica activata din telecomanda
Cautarea masinii in parcare
Rearmare automata
Identificare zona violata prin semnalizare audio la dezarmare
Alerta audio zona defecta si bypass ( excluderea acesteia) la armare
Comutator de serviciu in caz de urgenta
Bypass senzor telecomanda
Senzor de soc electronic
Pastrarea memoriei la intreruperea alimentarii
Releu lumini incorporat
Releu inchidere centralizata incorporat
LED de stare (informatii asupra starii sistemului)

Utilizare alarma auto Scorpion:

 

Armare: Apăsaţi butonul 1, alarma va emite un singur sunet şi luminile vor semnaliza o dată, uşa se blochează, motorul se blochează, intermitenţa luminoasă a LED-ului de stare este lentă. Alarma se va activa la orice lovire sau forţare a maşinii. 

Dezarmare: Apăsaţi butonul 2,alarma va emite două sunete şi luminile vor semnaliza de trei ori, uşa se deblochează, motorul se deblochează,LED-ul de stare se stinge.

Armare silenţioasă: Apăsaţi butoanele 1 + 2 în poziţia de dezarmare pentru a intra în poziţia de armare silenţioasă. Luminile vor semnaliza o singură dată, uşa şi motorul se blochează, nicio lovire a maşini nu va activa alarma, dar dacă uşile sau pornirea sunt forţare, alarma se activează.

Panică: Ţineţi apăsat butonul 1 peste 2 secunde şi modul de panică se activează. Alarma va emite sunete şi luminile vor semnaliza timp de 30 secunde. Apăsaţi butonul 2 pentru a ieşi din modul de panică. 

Funcţie anti-jefuire: La pornire, apăsaţi butonul 1 peste 2 secunde, luminile vor începe să semnalizeze şi intermitenţa luminoasă a LED-ului va fi rapidă, arătând că maşina intră în modul anti-jefuire. 
1)    După 30 de secunde , alarma va emite sunete timp de 1 minut.
2)    După 60 de secunde , motorul se blochează.
Ieşiţi din acest mod apăsând butonul 2. 

Căutare maşină: Apăsaţi butonul 2 în poziţia de armare. Alarma emite un sunet şi luminile semnalizează o dată. În timp de apăsaţi butonul peste 2 secunde, alarma va continua să emită sunete şi luminile vor continua să semnalizeze pentru a arăta poziţia maşinii. 

Auto-rearmare: Sistemul se armează la 30 de secunde după dezarmare, dacă uşile nu sunt deschise şi nu este pornită maşina. Această funcţie permite evitarea unei dezarmări necorespunzătoare. 

Identificare zonă încălcată prin semnalizare audio pe parcursul dezarmării: dacă maşina este forţată, alarma va emite sunete diferite pentru a identifica ce zonă a fost activată.

Alertă audio zonă defectă şi bypass (excluderea acesteia) la armare:  În modul de armare, dacă alarma emite 4 sunete înseamnă că uşa (uşile) sau portbagajul nu sunt închise. Această alarmă va exclude zona respectivă şi va proteja celelate zone.

Comutatorul de serviciu în caz de urgenţă:Dacă telecomanda a fost deteriorată sau pierdută, proprietarul poate intra în maşină utilizând cheia. Alarma se va activa. Pentru a dezarma alarma porniţi maşina şi apăsaţi comutatorul de serviciu, care va opri alarma instantaneu. (Intrebaţi vânzătorul despre amplasarea comutatorului de serviciu). 

Bybass senzor telecomandă: Apăsaţi butoanele 1+2 în poziţia de armare, alarma va scoate două sunete pentru a confirma că senzorul nu va fi detectat, dar va fi detectat din nou la următoarea armare.

Funcţionare permanentă blocare/deblocare: Indiferent de poziţie – armare sau dezarmare, blocarea sau deblocarea vor funcţiona în orice moment.

Senzor de şoc electronic: 10 sunete emise pentru atingere uşoară, iar o lovitură puternică va genera activarea totală a alarmei. În timpul celor 10 sunete, dacă este detectat un al doilea impact, alarma va suna timp de 15 secunde. 
Ajustările se realizează prin controlul rotativ, indicat la senzorul de şoc. 

Portbagaj deschis: Verificaţi această funcţie la dealer. Pentru activare, apăsaţi butonul 2 pentru 2 secunde. 
Păstrarea memoriei la întreruperea alimentării: Acest sistem este construi în memoria unităţii principale. În general, după ce alimentarea alarmei este oprită şi repornită, unitatea principală va reciti aceste date şi alarma îşi va relua funcţionarea.

Releu lumini poziţie inclus
Releu blocare centralizată uşi incorporat: Disponibil pentru orice tip de sistem de blocare/deblocare uşă.
Indicator LED de stare: La dezarmare, pulsuri rapide ale LED-ului te vor alerta vizual,dacă s-a întâmplat ceva. După pornire, se va reseta.
NOTA: Fotografia prezentata are caracter informativ si poate contine accesorii ce nu sunt incluse in pachetul standard al produsului sau pot exista diferente intre aceasta si produsul din magazin. Specificatiile tehnice sunt informative, pot fi schimbate fara instiintare prealabila si nu constituie obligativitate contractuala. Ne straduim sa oferim informatii cat mai exacte. Cu toate acestea este posibil ca unele specificatii sa le fi omis, sa nu ne fie cunoscute sau pot contine erori de operare. Va stam oricand la dispozitie pentru eventuale clarificari.

Scrie un review

Spune-ne daca iti place sau nu ce ti-ai luat. Se ridica la nivelul asteptarilor tale? Esti multumit de raportul calitate pret? Daca ai recomanda si altora produsul.
    Nu recomand           Excelent
forum auto Comenteaza pe FORUM despre produsul Alarma auto Scorpion Expert

Produse din aceeasi categorie

REDUCERE
Maat 679 Extreme 2 alarma auto

249,00 Lei 219,00 Lei

REDUCERE
Alarma auto Viper 350 HV

539,00 Lei 449,00 Lei

REDUCERE
Viper 3305V alarma auto cu Pager

957,00 Lei 749,00 Lei