Alarma auto Carguard cu pager G7050

  • Cod produs: G7050
  • Disponibilitate: Stoc Furnizor
  • Producator: Carguard
  • 359,00 Lei

Doriti sa aflati mai multe informatii despre acest produs? Va stam la dispozitie!
vodafone0723.357.711 orange0754.781.862
cosmote0762.141.111 emailoffice@auto100.ro
0762.141.111
Comanda rapida
Vrei sa comanzi doar acest produs rapid fara sa te inregistrezi?

Alarma auto Carguard cu pager G7050

CARGUARD G7050 este un sistem de securitate auto inteligent care asigură protecÅ£ia autovehiculului folosind protecÅ£ie la lovituri (anti-ÅŸoc), protecÅ£ie la pornirea motorului, protecÅ£ie la deschiderea uÅŸilor, capotei ÅŸi a portbagajului. PAGER încorporat în telecomandă cu afiÅŸaj LED ÅŸi acoperire 500m.

- protecţie antişoc - se alarmeaza la lovituri

- protecţie la pornirea motorului - blocheaza pornirea motorului

- protecţie la deschiderea uşilor, capotei şi a portbagajului - se alarmeaza cand este deschisa usa, capota, portbagajul.

CARGUARD G7050 este o alarmă de ultima generaÅ£ie având sistem de schimbare a codului la fiecare cuplare a alarmei ÅŸi protecÅ£ie la:

- scanare a codului

- „spargere“ a codului

- pentru autovehiculele care au închidere centralizată, blocarea ÅŸi deblocarea uÅŸilor se realizează odată cu cuplarea sau decuplarea sistemului de alarmă.

OpÅ£ional se poate conecta „Senzor de perimetru", sistemul de ,Avertizare pe pager" ÅŸi interfaÅ£a de închidere a geamurilor automată (pt. autovehicule cu geamuri electrice)


FUNCÅ¢IILE TELECOMENZII CU DOUÄ‚ BUTOANE

Butonul 1:
 

> armare/dezarmare cu semnal sonor (apăsarea butonului 1 o dată).

> deschidere portbagaj (apăsarea butonului 1 timp de 2 secunde, când contactul este în poziÅ£ia „oprit”). (cea mare )

Butonul 2: =:> armare/dezarmare silenÅ£ioasă (apăsarea butonului 2 o dată). ¢> modul paníc (apăsarea butonului 2 timp de 2 secunde). (cea mică)


FUNCÅ¢II DE BAZÄ‚

Armare / dezarmare din! telecomandă: a. CupIarea alarmei cu sunet („beep"):

Apăsând butonul 1 (cea mare ) o dată se realizează cuplarea cu sunet a sistemului, sirena va suna o dată, semnalizările vor clipi o dată. LED-ul luminează timp de 15 secunde după care va lumina cu o frecvenţă de 1Hz indicând intrarea în funcÅ£iune a sistemului, iar uÅŸile se vor bloca (în cazul în care autovehiculul are închidere centralizată).

b. Decuplarea alarmei cu sunet („beep"):

Apăsând butonul 1 (cea mare ) o dată (când alarma este în poziÅ£ia I, „cuplat“) se realizează decuplare sistemului. sirena va suna de două ori, semnalizările vor clipi de două ori, LED-ul nu va mai lumina iar uÅŸile se vor debloca (în cazul în care autovehiculul are închidere centralizata)

c. Cuplarea alarmei fără sunet:

Apăsând butonul 2 (cea mică) o dată se realizează cuplarea fără sunet a sistemului, semnalizările vor clipi o dată, LED-ul luminează timp de 15 secunde după care va lumina cu o frecvenţă de 1Hz indicând intrarea în funcÅ£iune a sistemului, iar uÅŸile se vor bloca (în cazul în care autovehiculul are închidere centralizată).

d. Decuplarea alarmei fără sunet („beep")

Apăsând butonul 2 (cea mică) o dată (când alarma este în poziÅ£ia „cuplat") se realizează decuplarea sistemului fără sunet, semnalizările vor clipi de două ori, LED-ul nu va mai lumina iar uÅŸile

Armarea pasivă:

Alarma va fi automat cuplată după oprirea motorului ÅŸi închiderea ultimei uÅŸi după un interval de 30 secunde. dacă aceasta este programată conform tabelului 3.

Rearmare automată:

Alarma se va cupla automat la un interval de 60 secunde de la decuplare ÅŸi va bloca uÅŸile DACÄ‚ în acest interval de timp nu a fost deschisă nici o uşă ÅŸi aceasta este programată conform tabelului 3.

PANICA:

Se realizează apăsând butonul 2 (cea mică) timp de 2 secunde după care semnalizările vor lumina ÅŸi sirena va suna timp de 30 secunde.

Deschiderea portbagajului:

Apăsând butonul 1 (cea mare ) timp de 2 secunde, semnalizările vor lumina de 10 ori, semnalul de deblocarea este activă timp de 1 secundă (cu semnal ,,-„ de 100mA, dacă este nevoie. se montează un releu).

Deschiderea portbagajului când alarma este cuplată:

Apăpsând butonul 1 (cea mare ) timp de 2 secunde in timp ce alarma este cuplată, următoarele zone vor fi izolate de la sistem: i

1. – portbagaj / capotă

2. - sesizorul de cădere de tensiune

3. - semnal extern

4. - senzorul de ÅŸoc

Blocarea / deblocarea uÅŸilor la acÅ£ionarea pedalei de frână:

Se realizează atunci când cheia de contact este în poziÅ£ia ACC, închidem uÅŸa ÅŸi acÅ£ionăm pedala de frână consecutiv de două ori. UÅŸile se blochează ÅŸi rămân blocate până când se opreÅŸte motorul, moment în care uÅŸile se deblochează automat.

Tensiune de alimentare nominală: 12V DC

Tensiune de operare: 9V ~ 16V DC

Temperatură de lucru modul central: -40C ~ +85C

Temperatură de lucru sirenă: -40C ~ +105C

Volum sirenă: 115 dB
NOTA: Fotografia prezentata are caracter informativ si poate contine accesorii ce nu sunt incluse in pachetul standard al produsului sau pot exista diferente intre aceasta si produsul din magazin. Specificatiile tehnice sunt informative, pot fi schimbate fara instiintare prealabila si nu constituie obligativitate contractuala. Ne straduim sa oferim informatii cat mai exacte. Cu toate acestea este posibil ca unele specificatii sa le fi omis, sa nu ne fie cunoscute sau pot contine erori de operare. Va stam oricand la dispozitie pentru eventuale clarificari.

Scrie un review

Spune-ne daca iti place sau nu ce ti-ai luat. Se ridica la nivelul asteptarilor tale? Esti multumit de raportul calitate pret? Daca ai recomanda si altora produsul.
    Nu recomand           Excelent
forum auto Comenteaza pe FORUM despre produsul Alarma auto Carguard cu pager G7050

Produse din aceeasi categorie

REDUCERE
Alarma Auto Maat 675 Extreme 2

179,00 Lei 169,00 Lei

Alarma auto cu pornire motor Viper 5906

2.890,00 Lei 2.709,00 Lei

Transport gratuit
Alarma auto Viper 350 Plus

700,00 Lei 639,00 Lei

Transport gratuit