Cumparaturile online in domeniul auto

Cumparaturile online au luat o amploare deosebita si in domeniul accesorilor si pieselor auto.Numarul foarte mare de produse de pe site-ul nostru, 40.000 de repere, ajuta clientul sa-si poata alege produsul in functie de necesitate si de buget.

Comenzile online sunt in numar din ce in ce mai mare in magazinul nostru virtual.Este simplu si comod sa va alegeti produsele dorite si sa lansati comanda.

Dupa ce comanda facuta de client se proceseaza la noi in sistem, colegii mei suna pentru acceptul verbal, care este foarte important.Nicio comanda nu pleaca din depozitul nostru fara confirmarea telefonica a clientului.

Colegele de la facturare pregatesc actele necesare trimiterii coletului.Toate coletele vor fi ambalate in folie cu bule pentru ca produsul comandat sa ajunga la client in stare perfecta.

Cat timp clientul este multumit si noi suntem extrem de multumimiti.Tinem cont de fiecare cerere a clientului nostru si facem eforturi sustinute pentru a multumi fiecare client in parte.

 

Stim cat de important si pretios este timpul liber pe care il au clientii nostri.O jumatate de ora in fata computerului ii ajuta sa vada preturile produsul cautat pe mai multe magazine online si sa gaseasca cel mai mic pret.Inca 2 minute si comanda va fi lansata.Relaxare si timp economisit.